2019

El Festival ofereix un conjunt de propostes de caràcter visual, d’acció i pensament per mostrar i expandir aquestes formes de fer i pensar l’art pel municipi.  A la seva primera edició, el festival es composa de diverses propostes: una exposició que reflexiona entorn els diferents llenguatges artístics actuals i el posicionament dels i les artistes enfront la societat, un dia d’art d’acció, un col·loqui inaugural sobre la investigació en l’art a cura de Núria Gòmez Gabriel i una conversa amb l’escriptor Enrique Vila-Matas sobre els nous llenguatges expressius.
En la seva voluntat d’assolir diferents espais d’intercanvi, el Festival serà present a la Biblioteca Joan Coromines, posant a disposició de les visites un fons bibliogràfic que reflexiona sobre la interdisciplinarietat de l’art més enllà dels anys seixanta. 
El Festival vol fer-se extensiu a tot el municipi, sense una seu fixa. Hi haurà activitats a la Biblioteca Municipal, la Sala Joan Comellas, l’escola i espai de creació Blanc de Guix i l’Espai Casinet. 
Text exposició:

Genealogia de l’art “gos”

David Shrigley

Artistes

Núria Gómez Gabriel, Enrique Doza, Yannick Sánchez, Anna Irina Russell, Laura Llaneli, Lluc Baños Aixalà, Íria Llena Gasol i Marta Gálvez Moncasi, Cia. Alban, Sara Agudo Millán, Rut Oliver Valls, Venecia Flúor, Luis Torroja Matas, Jutta Immenkötter, José Luis Paz Fo, Enrique VilaMatas i Xavi Rodríguez Martín.

Crèdits

Un projecte de Blanc de guix comissariat per Xavi Rodríguez Martín.

Ho organitzen: Ajuntament del Masnou i Associació Blanc de Guix.

Fotografía: Martín Germino Hidalgo.

Hi col·labora: Fundació La Calàndria.

Amb el suport de: Restaurant La Magnòlia.

Links

http://elmasnou.cat/actualitat/agenda/brama-festival-de-creacio-contemporania-del-masnou

http://elmasnou.cat/actualitat/noticies/nuria-gomez-gabriel-inaugura-el-brama-abordant-la-transformacio-de-les-relacions-afectives

http://elmasnou.cat/actualitat/noticies/vila-matas-i-rodriguez-martin-reflexionen-sobre-els-nous-llenguatges-artistics